Tuesday, December 21, 2010

..satu kisah..


hari ini, aku takut jika dia lupakan aku..
hari ini, aku takut jika dia tinggalkan aku..
hari ini, aku berharap dia thu apa yang dia mahu..

hadirnya aku untuk membuat ukir tawa pada wjahmu..
dan hadirnya dia telah membawa sejuta senyuman dalam hidupku..
aku amat bahagia dengan apa yang aku rasa kini..
aku berharap semuanya tak kan pergi..

tapi..

andai hanya mimpi yang mampu aku nikmati
hanya kayalan yg mampu engkau beri..
aku disini akan pergi..
membawa hati yang tentunya mati..
suatu masa nanti..

nukilan
_by me_

2 comments:

FATIN SYAFIQA said...

we cousin aku tnye macam mana nak letak love love kat blog we

farahin nasir said...

http://www.glitter-graphics.com/

try ah tgok kat sini..
sumer ade..
aku tak pndai citer.. ko tgok ah ae.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...