Thursday, March 3, 2011

bila lab report TAK SIAP!!

perghhh..

terbaeklah sem nie..
tak penah2 lab report tak siap, tp kali nie report mmg TAK SIAP!
bukan tak nak wat keh..
tp mmg tak reti nak wat..
abeh goreng dah, tp duk mcam tuuuu jugak..

sape kate cos kitaorg senang??
try r wat mterial strengh, java programming, termodynamic..
tiga nie cukup ah disebut..
nie baru subject engnering, tak msuk lagi sbject2 maritim n marin tambah navigasi lg..
adoiiiii...
memetik kata senior, salah seorg dari pgwai Inai Kiara ade ckp yg cos kitaorg nie tak relevent..
haloooooooooo..
dari design kapal, belayar, smpai la ke welding kapal, kitaorg blaja keh..
mmg la asas jep, tp asas tu la penting...
huishhh..

teremo plak...
huhuhu..

young... plz siapkan kire2 tuk lab termo tu yer..
i, syahir, k.nurul n will dunno how to do lor..
*young nie adalah pemegang anugrah dekan tuk setiap sem okeyyy...

k lah...
t la smbung berblogging..
nak wat summry tuk termodynamic plak..
ZZZzzzzzZZZZzzzz....

3 comments:

Adam said...

sebok2 pn sempat lg update blog kn....

FATIN SYAFIQA said...

ok ok betul susah. aku paham. ececece. haha. wah skrg da ade penkomen tetap! wutwut

farahin nasir said...

b::> well.. sibok2 pun kne gak update blog.. t org tertnye2.. hahha (bget se fames fatin syafiqa anuar)

patin::> penkomen tuh.. wahahaha.. sengal la ko!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...