Sunday, June 19, 2011

BUAT BAPAK YG PALINGKU SAYANGG...I LOVE U!


assalamualaikum..

masih belum terlewat lagikan untuk ucapan selamat hari bapa buat bapak terchenta!!

heeee...

sori bapak.. malu la nak cakap depan2(tapi cakap jugak tadi.. hahaha)

bapak..
dari kecik memang akak salute bapak..
tak penah penat berhempas pulas memerah keringat untuk membesarkan kami adik-beradik..
sampai sekarang pun still berkerja dengan gigihnya untuk kami..
kadang-kadang bila melihatkan or mendengar bapak bekata letih.. akak rasa cam nak berenti jer blaja n keje trus..
tapi bapak tak bagi kan..
katanya dengan ilmu saje manusia akan dipandang tinggi..
kalo tak nnti keje jadi kuli.. hee... btol3..
so di sini la akak sekarang..
walaupun tak sepintar kak ngah, tapi i will make sure i get my degree n bekerja dengan baek.. iAllah.. akak tak kan lupakan bapak n mama..

time akak nagis, selain mama, bapak jugak la yg bagi semagat..
tak kirelah nagis sbb putus cinta ker, nagis sebab result teruk ker..(err..pernah ke ngis sbb result? huh! abaikan..hhahaa).. sume pun bapak ada..
siap warning lagih setiap kali nak naek bus balik tengganu(sebelum tuh pahang).."becinta sikit2 dah la..jangan banyak2 sangat..ingat stdy sama"
wahahhaha.. terbaiklah! sekarang..k.ngah pun dapat ayat yg sama dah.. kihkihkih.. :)

sangat bersyukur mempunyai kedua-dua ibubapa yg sangatttttt lah memahami..
bapak tahu akak pandai jaga diri kan? sbb tu bapak percaya.. rite?
akak tak kan musnahkan kepercayaan bapak tuh..
bapak jangan wisau.. ramai jaga akak kat universiti nie..
ramai yang mengambil tahu n mengambil berat.. akak bersyukur mereka ada..
so.. dont wory.. akak pandai jaga diri la..
heee....

thank you for everything!

ape2pun.. akak nak bgthu bapak n satu dunia yang SAYA SANGAT SAYANG BAPAK SAYA!!! u r the best father in da world!yeaahhh!!..





p/s:: untuk abah jugak.. selamat hari bapa.. :) __ sampai2kan lah yer.. ^_*

7 comments:

Firdaus Shah said...

dei...sempoi btl hang.....hehe...lawa header..hihi

farahin nasir said...

sempoi noo.. ahhahaa.. header? cun eh?? hehehe.. penat wat oo.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

selamat hari bapa.. nice entri..suka Ticer baca :)

jemput
Pakai telekung

eima said...

dtg tgk geng segmen ben...

mekchu said...

alo lo lo... touching nyeeee... beruntung sebab masih ada bapa.. sayangilah dia..

WuMing said...

Dah Follow Sini…Jengok-jengoklah kat Blog saya pula..http://apa-apapunada.blogspot.com/

aizamia3 said...

sayangilah bapa selagi hayat dikandung badan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...