Sunday, June 5, 2011

kerja owh kerja



assalamualaikum..

sudah dengan post2 yang ala2 .... sedikit tuh..

hari nie lets talk about ape yg blaku dlm kehidupan harian..(aiceh ayat.. maseh tak berubah..smbil mengeleng2kan kepala..)haha

keja??

malas da la...
cam dah sngt enjoy dengan kehidupan rumah tangga ja..
hahaha..
pesiapan diri untuk menjadi suri dalam idup si jantung hati ha..hikhikhik..(gelak2 gedik gituwww..)
ckup duit antaran, lalu b ea.. hahaha..

hari berlalu..
dah brape aribulan da nie..
ujung bulan nie nak kena sttelkan program USR yg bakal blangsung d Zon Pantai Timur plak ha..kita trun pahang, terengganu n kelantan..! yeah!(adik2 nntikan kehadiran akak2 n abg2 d sane yer..ala2 retisss gituww..shadap! huhuhu..
nak hendle mende tuh lgi..
so, rsenyer mmg tak keje lagi la selagi progrm tu tak sttel..
abeh kredit nak call pihak sekolah.. haishh..(siap la pas abeh progrm nie.. mmg ceq kelim kaw2 pnya..aipp! jujur itu sifat terpuji..)heeee.. :)

plan balik dari tengganu nnti baru nak keje ha..
nak jd minah kilang lah.. IAllah..
bnyak sket duit..(leh simpan tuk mase depan samee..:)
plan nak g umah umie si Nisah kat kelantan tu ha..
nak blajo masak nasik kerabu.. hehehe..
lgpun da lame tak trun kelantan nie..
last pegi pun befor last paper time exam aritu ha..(bulan 5 je kutt..takde la lame mane pun kan?? hahaha)
kalo duit bnyak ley la shopping2 kat sane skali..( nak nek sampan lgik! sawadikap..)

so plan mmg bnyak..
tp gaji tak mnsyuk2 lg.. asyik duk menternak lemakkkk jep bak kata cik epal..
so gane?

hurm..
ade gak jiran2 mntak ajorkan anak2 dieorg.. hurm..
cam ley d pertimbangkan jer.. ala..
smpai ujung bulan nie je kan..

keje..keje.. KERJA..

buntu bila memikirkan nyer..(cewah ayat skali lagihhhh!) hahahaa..


pesanan penaja:: duit boleh dcari , tapi hati yang suci sukar di jumpai..


p/s:: doakan semue yg direncanakan menjadi dengan sempurna(menghampiri) ye..IAllah..

2 comments:

man said...

sawadikap...seberang sg. golok ke...

farahin nasir said...

ha,ah... nak p soping kat sne lg...heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...