Wednesday, June 22, 2011

SENARAI BLOG AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

assalamualaikum..

ini dia link2 blogger yg singgah di teratak CERITERA KISAH nie ha.. link2 nie terhasil drpda segmen ABG BEN lg..heee..
bg blogger2 yg ceq lum follow lagik.. nnti ceq wat lawatan n follow yer..
n bg yg follow ceq.. time kaseh daun keladi.. :)

1. http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
3. http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
4. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
5. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
6. http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
7. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
8. http://ohnapie.blogspot.com
9. http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
10. http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
11. http://izyanmasri.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
12. http://lytulip.blogspot.com
13. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
14. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
15. http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
16. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
17. http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
18. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
19. http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
20. http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
21. http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
22. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
23. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
24. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
25. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
26. http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html


p/s:: mane2 yg takde tuh.. sila tinggalkan link yer.. t ceq update semula.. :)

p/s/s:: err.. camne ek nak wat spye kite ley click kat link2 atas nie?? ceq tak reti la.. tlg3..!

6 comments:

osHin said...

highlight kan url tu then tekan button LINK...nanti automatik dia akan buat link oke :)

farahin nasir said...

tq oshin!! :) i lap u lah!

Lavender Lassie Roses said...

ayarkk... xde ker??

farahin nasir said...

tinggal link! tinggal link!

Kaa Dabri said...

yg ke 13 ! yeay :) follow you back syg ♥

KuNanGKuNanG said...

yea2..yg ke 17...my fev no..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...