Thursday, September 8, 2011

SUDAHLAH! PI BALIK!

assalamualaikum..


wawawesss.. tajuk nak ajak gadoh aje.. begini kisahnyer..


semester ke5 bakal bermula minggu depan.. tak sabar nih.. almaklumlah, 3 bulan cuti..
sekarang nie sume pun tengah semangat 4 flat n tak nak wat keje bertangguh2.. kononnyerlah kan.. kuikuikuikuikui..

bagi kengkawan yang batch masuk dulu tahun 2010 n tempoh pengajian hanya 3tahun.. dis is yor LAST SEM rite? so speed up! n majulah demi mase depan negara!! oyeahh..

untuk sape yang cos 4tahun n 5tahun tuh, slaluslalunyer geng engneering, doktordoktor n bkal cikgucikgu la kan?.. 2 tahun or 3 tahun lg tuh bukan lah satu masa yang lambat.. pejam celik, pejam celik..dah sttel degree..
so tetap kene speed up walaupun touching tengok member2 masuk sekali dah nak abes stdy.. uwaaaaaa!!!
takpelah...rezeki duit sendiri lambat sket kan.. nak wat camne.. Allah yang tentukan.. ada hikmahnyer...



berbalik pada cerita diri sendiri..

tahun nie, tahun parah sketlah dari last sem..
ada dua subjek 4 jam kredit.. sem lepas SATU jer pun tak terkejor.. abeh lingkup result.. nie kan plak yg DUA nie.. tabah jelah..

subjek2 sem nie..


MMM4204 PENGURUSAN PELABUHAN DAN PERKAPALAN

MMT3202 SISTEM KEJURUTERAAN MARIN

MMT3301 ELEKTRONIK DAN INSTRUMENTASI MARIN

MMT3601 TEKNOLOGI PERKAPALAN DAN PELABUHAN

MMT4001 KAEDAH PENYELIDIKAN TEKNOLOGI

MNS4301 OPERASI KARGO MARIN


banyak subjek kapalkapal n pelabuhanpelabuhan so mean, pecah otak nak mengingat n mengira la jawabnyer..( ceq benci FIZIK! ) aduii.. sebut je pun da pening kepala..
tapi ape2 pun, kite cube yer...
bende baru niee...


BUT, nampak cam menarik jer.. kebiasaan bende baru d terokai nie menarik n boleh la wat diri excited sikit nak belajar..
harapannyer, 4 flat lah kalo semagat kannn.. hikhikhik..

nway, to all blogger yg study, SELAMAT HABIS CUTI N MENYAMBUNG SEMULA PELAJARAN..
GOOK LUCK untuk sem baru nie.. :)






p/s:: PI BALIK TEMPAT BELAJO MASING2 ea...

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

4 comments:

man said...

try the best...

Ly_Tulip said...

selamat kembali ke sekolah... Heheh.. ;)

kokser kokdam said...

slamat blaja tu..

Dzarief Zuhdi said...

ohohhoh.. x suka fizik gak, tapi amik civil engine.. ngeng kan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...