Monday, January 9, 2012

VIDEO SEDAP NIH ~~~ perghhhhh ~~~

assalamualaikum...


pening la kepala time2 exam month nie ha..(zaman sekolah dulu, exam week je kut..) huhu..
so dalam keserabutan otak nie,
meh nak share ape yg boleh di buat untuk tenangkan hati sambil ringanringankan kepala nie ha...
(nie ape yg ceq buat la.. saje jer nak share ngan andaanda semua..)
layan oo~~

andaanda semua boleh layan videovideo nie..


Ustaz Don Daniyal
-slang bahasa = bahasa utara..
-suara die merdu sangat.. memang syahdu sangat kalo dengar die bace Al-Quran..
-cara die menyampaikan nasihat dan ceramah die, memang padat ah.. terang! jelas! dan nyata!..

- video d bawah nie tentang ANAK ASSET KE SYURGA ATAU KE NERAKA?? ..(sangat mendalam nasihat yang di sampaikan.. harapnya kita mampu untuk jadi seorang anak yang lebih baik untuk kedua ibu bapa kita selepas ini..)


video

ape perasaan anda??
moga ada perubahan dalam diri kita semua..


nie lagi seorang ustaz yang best untuk di layan..


Ustaz Azhar Idrus


- slang bahasa = bahasa terengganu plop..
- setiap perkataan penuh nasihat dan ilmu dalam masa yang sama wat kita tak kering gusi..sedap giler..
- cara dia untuk menarik orangorang muda tuk dengar ceramah ilmu dia, sangatlah berkesan..bukti?? lebih 70 000 org lebih manusia yang membanjiri Dataran Shah Alam pada malam tahun baru 2012 barubaru nie termasukkan orangorang muda ha...ramai kuttt...

jom layan video KEMPEN ANTI ZINA AMBANG TAHUN BARU 2012 nie plak..
sori la tak ley nak upload plop..
tgok kat youtube jelah ea.. click kat tajuk video atas nie ea..


dah tengok?
amacam? penat gelak? bestkan? ilmu d sampaikan dengan menarik.. tak la buhsan...


jika dulu ustaz nie kata,
dia hidup dalam kegelapan namun mampu mncari sinarNya sekarang..
maka,
harap diriku jua begitu..
harap zaman kejahilan pantas berlalu untuk memberi ruang kepada sinarMu menerangi hidupku..
InsyaAllah..



inilah saja perkongsian pada kali ini..
dalam mencari sesuatu yang mampu wat otak kita relex sket dalam waktu kita berhempas pulas menghafal formula n theory yang berjelajela tuk exam nie..
jom kita beri sikit makanan pada roh kita yang dah kering nie ha..

:)

SELAMAT MENEMPUH PEPERIKSAAN !!
dan
SELAMAT SEGALAGALANYA.. :)



1 comment:

Anum said...

insyaallah semuanya selamat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...