Sunday, June 26, 2011

arghhhh.. sibuk! sibuk! sibuk!

assalamualaikum..



ruang masa menjadi semakin sempit.. ruang waktu kian menghimpit.. aicehhhh.. bersastera pula.. kuikuikui..

berdasarkan ape yg tertulis di ruang title tuh.. mmg sangatlah bizi minggu nie.. (padahal minggu pun baru nak bermula kannn..heehhe)

arini kena settel2kan kerje dengan jbatan pelajaran negeri pahang..(ade sape2 penah deal dengan JPN Pahang tak kat sini??)

nak sttelkan n reconferm jugak hal2 sekolah2 kat kelantan n terengganu n pahang...(mau topap! mau topap!)

esok nak balik terengganu seketika sampai lah berakhirnyer Program USR JELAJAH KESEDARAN MARIN ZON PANTAI TIMUR..

semakin besar progrm nie.. dulu kat area2 terengganu jer.. sekarang nie dah masuk peringkat zon! alhamdulillah.. tq pihak universiti sebab terus bagi peluang student2 nak wat progrm..

aishh.. bukan nak citer sal nie td..
nak ckap sal bz jer..



episod kebizian dah tercetus sejak beberape minggu yang lalu sebab dah kne contex merate2.. cume sekarang extra bz sbb akan pulang ke terengganu n selesaikan semuenye..(harap semue bejalan lancar..)

maka dengan ini.. mungkin tiada lagi post2 entry yang panjang2 berjela.. mungkin hanya nukilan2 puitis akan meyusul..n mungkin jugak tiada langsung enty2 baru sebb macam malas je nak bwak laptop kehulu n kehilir nnti.. hmmm..(akn dfikirkan semula..) harap pembace2 faham yer dengan situasi.. nnti pas dah sttel prgrm, bru ceq carik idea baru nak tulis kat kowang2 yer.. :P

nway.. doakan perjalanan program ceq bjalan dengan lancar.. bye2.. salam..

3 comments:

Cik Ezy said...

jgn lupe singgah rumah cik ezy ye..
kat kuala ganu..
keh3

farahin nasir said...

iAllah.. CE pun,jmput2la datang melawat kat UMT tu ha.. hahaha..:)

pRiNCe said...

Jalan2 dari blog abg ben..:)salam perkenalan ye..:)

korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...