Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA


assalamualaikum..

ade lagik la segmen!! yeah!! ceq suke..
ape yg korang dapat kalo join segmen nie?? nak join?? click SINI..

petama-tamanya ketahuilah, ramai pembaca yang akan trus membaca blog kowang sebab ramai yang jadi follower.. pecaya atau tak, dari pada 20 orang follower blog ceq nie dah ada 90lebih follower sekarang..n ada jugak yang bagithu yang jumlah follower blog dieorg bertambah 200 dalam masa tak sampai seminggu..MENARIK BUKAN??!

dan alhamdulillah.. mereka membaca post2 ceq.. macam mana tahu?? check jelah kat stats tu ha.. heeee.. :) kepada yg membaca, time kasih yer..truskan lah membaca n tinggalkan commnt nnti ceq p melawat blog kowang plak, iAllah..

ape yg ada pada belog kesayangan hamba nie? macam2 luahan ada.. AKTIVITI, LUAHAN RASA HATI, NUKILAN-NUKILAN PUITIS DAN MACAM2 LAGI LA.. segala apa yang ada dalam minda nie, sume pun nak tulis..

sape yg berminat boley la follow tuk tahu pekembangan blog nie.. sape yg rase tak berminat tuk follow, singgah2 la tuk bace entri yg ade nie nnti yer..
mane2 pun boleh,
sbb tujuan utama bukan untuk trafik dan tambah follower
tapi nak MEMPERKENALKAN BLOG KEPADA BLOGGER2 YANG LAEN..:)



p/s::pada siapa yg follow, iAllah, ceq akan follow anda kmbali..ingatkan ceq kalo ceq terlupa yer..:)

18 comments:

suha said...

im ur 101's follower (^_^)

cntik kan no?nak hadiah hehehe
sile review cik suha sbgai hadiah haha gurau je

salam kenal n keep blogging!

farahin nasir said...

hehehe.. tq yer..

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Mama Amani said...

salam 1 blogger... hehehe...

TeAqArH said...

salam..terjah dr segment abg BA....
^_^

farahin nasir said...

time kaseh yer sumer..

salam 1 blogger..

:)

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

azrijohan said...

teruskan blogging k:)

farahin nasir said...

Fadzmie:: salam pknalan..

azri::of coz.. tq! :)

Fay said...

datang jenguk blog farahin pulakk + follow mellowwww.. :D

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan..

fahmi singgah sini :)

Dzarief Zuhdi said...

salam.. org SP ek.. sama la..wahaha
singgah sini sat pusing2..

Alia Syaza :) said...

hye, Alia join ini jugak. singgah sini !

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Fatin Hairi said...

terjah kembali n follow u.. :) slamat brkenalan..

kambeng.karbonat said...

kk datang sini. :D tanks singgah blog kk. :D

Azzah said...

salam kenal... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...