Saturday, June 25, 2011

JOM TENGOK AKSI GELEK-GELEK!

assalamualaikum..

huhuhu..:) NAMASTE!!
gelek tajuk nyer tu..bukan goyang gerudi inul tu ha.. tapi sal gelek2 hisdustan lor..


disebabkan arini ari sabtu, makanya memang akan berada d depan tb lah! untuk menonton industannn!! iyahhh! terbaekk!..

di sini ada peminat Shah Rukh Khan..Dato' dah die..(tapi perlu ke bg dato tu kat die??.. ske atilah kerajaan Malaysia weh...) arghh.. bukan nak cakap sal tuh, tapi nak sembang sal movie2 hindi dulu n sekarang..

sangat banyak berbeza rite? kalo dulu, lebih banyak unsur-unsur kekeluargaan dan persahabatan, sekarang nie lebih banyak unsur2 seks dan aksi..

dulu pun romantik jugak per.. tapi takde la sampai ade aksi d dalam bilik haa..
dulu pun ade jer citer2 aksi yang memang nampak benor nipunyerr.. tapi takde plak dasyat sangat cam sekarang nie..

memang ade lagi filem2 yang best2 terutama kalo yang Karan Johar nyer citer, mmg superb lah.. dengan pelakonnyer yg mantap n terbaiklah jalan citer nyer, mmg kasik tisu satu kotak habis ha.. tapi nak tunggu citer2 macam tuh sekarang nie susah la..

ce imbau balik citer2 yang best cam KUCH KUCH HOTA HAI, DIL TO PAGAL HAI, DEVDAS,MAHABBATEIN.. wah sumer SRK belkon nih! yang lain2.. MUJSE DOSTI KAROGE, DIL HAI TUMHARA, KOI MIL GAYA, MANN..wahhh.. banyak lagi nak sebut nie.. (citer bukan SRK pun ceq layan noo..)

sape jer yang tak toucing bile layan movie2 nie? terutama mak-mak n anak-anak dara ha.. time romantik bagai, terase la nak jadi camtu jugak, time sedey2 pakat-pakat la duk lawan lap ayaq mata.. tu la penangan movie hindi dulu ha!

movie sekarang?? kowang fikirlah sendiri.....

6 comments:

TeAqArH said...

suke tgk muke kajol..^_^

meknie said...

wey mesti tgh layan devdas ngn dil to pagal hai kn kn kn kn???? ^__^

soooooour said...

hahaha..da lama x tngk cte hindustan....

~HanAlia said...

wow hidustan...mmg minat habis...huhu lg2 mohabbatein

Cik Purple said...

hahaha~~cp pon dok lyn td..siap menitiskan airmata lg..oh tidak~~~!! haha

oPiE iSa said...

Huhu. hindustan skang memang tak leh pakai.... Seksi kemain, moral value ZERO.... Huhu... yang dulu2 best! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...