Thursday, June 9, 2011

pantang bab tegur menegur nih!

assalamualaikum...

teguran tu wat manusia jadi lebih baik kan?

alhamdulillah..

kalo melalui segmen abg BEN ASHAARI: JOM KRITIK BLOG AKU! tuh, macam2 kritikkan n mesti ada jugak pujian kan.. baik or buruk sumenyer ceq trime..(tanda dieorang singgah blog ceq tuh.. TERIMA KASEH DAUN KELADI, ESOK2 SINGGAH LA LAGI..

kalo ade blogger2 yg cepat panas nie..cool bebehh..
api tak boleh di balas api kan? kelak panas membakar diri..
so biar api di sirami air.. bru hilang bahang membakar tuh..(aiceh..sastera la plak..)


dengar-dengar ada yang tak berpuas ati bila di kritik? sampai ada yang block2 commnt ha.. btoi ka??(mami jarum nak tau cerita nie!!)
harapnya itu cume khabar angin jer..
bukan ape..
tak best gaduh2 nie.. tak seronok jugak bila ada musuh nie ha..
selagi idup nie rugi kalo ade musuh nie..(perlu ker nak gaduh, kita bukan ahli politik pun.. tetttttt..)
kalo dah kata diri anda pro buat cara pro.. no need to cepat sangat melenting..
yg betul ambik pengajaran, yang salah hindar-hindarkan..
pastu okey la balik hubungan tuh..tak payah men dendam2 nie..ALLAH marah!
bukan semua orang akan suka apa yang kita suka so fahami orang lain sama.. :)
manusia tak sama.. anda sendiri tahu kebenarannya kan??




p/s:: manusia ada macam2 cara berfikir..bebas bersuara tapi jaga-jaga, mungkin ada hati yang terluka..xmo luka2..:)

17 comments:

SoLy SoLicious said...

btol2.... nasib baik la xde jumpe yang maki hamun kat belog...heee...


jum bace entry saye lak ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

Nadya O'Conner said...

betul tu..:)

Budak kuat makan said...

laaa, blog kene kritik pn melenting ke ? sy releks je kalau org kritik,. hehe

farahin nasir said...

biase la manusia..

'CikMimiEy' said...

ahahaha .. nak masok segmen sesi kritikan cam gini mesti ar kena berani kan ??? huhu . amacam , ada bran ka ? hee.

farahin nasir said...

bila CM mencabor tuh.. hahaha.. berani aja..!
hehehehe.. :)

Ly_Tulip said...

btol tu...tp, sy rasa kritikan yg sy trima tu mcm nak jg ati je...huhuh...

but, sokay...sy trima.. :) org mesti nak dgr yg baek2 je kan??? :p

Adam Narzuan said...

wahhh.. dasyat entry ni... hehehe.. comel blog arini.. background dah tak biru.. huhuhu.. Thanx sebab jadi pengkomen Adam yang setia yer..

Bigdaddyz said...

kita sabo jer ler...hehe

farahin nasir said...

Ly_Tulip:: hahaa.. tu la kan.. nak jage ati satu hal.. tapi kalo ikut2kan smue blog2 yg telibat, takde la truk2 pun, takat ade lagu kt bckground..tulisan kecik la.. gtu2 jela kan..

Adam Narzuan:: kalo post best, mesti bace punye.. :) lgpun mmg ske blogwalking..

Bigdaddyz:: sabar itu imannn.. hee.. :)

kokser kokdam said...

main bola nk fizikal kuat..

berblog, nk mental kuat.. eheh

Aqilah Nur said...

betol. nk berblog mental kena kuat.jgn org ckp sket, kite nk mlenting lebih.kan?

tia @ Ini Kisah Tia said...

sangat betul .. kita semua kan ada pendapat masing2 . kalau tak suka , jangan melenting nak maki hamun bagai ..

aizamia3 said...

kalau rasa tak puas nak melenting janganler join segmen macam tu.. biarlah.. biarlah dia.. tak rugi pun..

Golden Rose said...

hehehe...tak kisah tegur menegur ni...lebih byk teguran lebih banyak pahala & pembaikan yg bleh dilakukan..

msredcheesecake said...

cik farahin,
ya ka ada yg tak puas hati? da join segmen suruh komen blog, pas tu marah2 pulak bila org komen.konfius...

hamzah ian said...

gua sokong...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...