Tuesday, July 12, 2011

amacam header n backgroud baru nie??

assalamualaikum..

suke ke tak??
okey ke tak??
nampak ke tak??
ce kabo! ce kabo!

:)

12 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Nice. ^^

Lulu Caldina said...

header buat sendiri eh?? yeah pink colour..

atien said...

so cute maaa..pink gitu..
i like..:)

msredcheesecake said...

cik farahin,
warna background terang sangatla...header kiut...hheee

Ly_Tulip said...

warna ijo ngn pink tak kena la.. ;p

farahin nasir said...

Mr.Thnker:: tq.. :)

Lulu:: yup.. comey dop header tuh? simple jer..

atien:: cute?? time kaseh..

msredcheesecake:: camne nak kasik die tak terang ekk?? tak reti la nak wat..

LT:: dah tukar.. yg baru okey dop??

Dzarief Zuhdi said...

aaa... kuasa pink menyerang.. ahaha.. like.. sesuai ler ngan tuan punyer blog..hehe :D

tapi kan klu wat background untuk kotak entry kaler len pun ok kot.. sebab tulisan halus2.. agak susah nak baca..hehe

farahin nasir said...

Dzarief Zuhdi:: kannn... bgus idea tuh.. jap ea... lihatlah perubahannyerrr.. :)

Mohd Zakwan said...

boleh tahan la..sesuai header dengan template baru .. hehe :)

Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan.. 4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100 %PERCUMA dan akan DIREVIEW di blog Zakwan..selain itu, website anda juga akan diletakkan di bloglist Haris Kaito...Syarat nak join sangat2 mudah !
Klik Sini Untuk Join..

oPiE iSa said...

simple je.kemas gak... :)

Dzarief Zuhdi said...

yea.. cun2.. dah mantop nie..hehe..

*cik syu* said...

boleh tahan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...