Sunday, July 10, 2011

HARAPAN PENDEK 4 : tapi pendekk ke kali nie?? :)

assalamualaikum..

akhirnye setelah bersawang belog nie ha, baru la berkesempatan untuk menulis..
itupun secara ringkas..

akceli, sangat banyak benda nak di perkatakan n d kongsikan, tp tunggulah ceq balik kedah dulu yer.. sekarang nie, still kat trengganu..so line univsti ni pepaham jelah kan.. huhuu..

untuk update kali nie juz nak memberitahu bahawasanya,
tamat sudah siri JELAJAH KESEDARAN MARIN ZON PANTAI TIMUR..
alhamdulillah..
dengan team work yg terbaik, dengan semagat yg tak pernah luntur, dengan keyakinan n harapan utk terus memperkenalkan FAKULTI PENGAJIAN MARITIM DAN SAINS MARIN ke mata bakal2 siswazah satu mase nanti, kami pasukan pengerak program jelajah ini, telah allout melakukan yg terbaek n dengan jayanya!!

tamat sudah 6 destinasi..

SM SAINS TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA, KELANTAN
SMK PENGKALAN CHEPA 1, KELANTAN
IMTIAZ BESUT, TERENGGANU
IMTIAZ DUNGUN, TERENGGANU
SMK SULTAN ABU BAKAR, PAHANG
KOLEJ MATRIKULASI PAHANG (kat sini mmg mengimbau kenanganlah! terbaik dari ladang..)

harapannyer:: semoga segala ilmu n pendedahan yang diberikan, mampu manarik minat ramai bakal2 siswazah untuk terjun ke bidang maritim n marin..(skemanyerrr..huhuhu)


p/s:: dan seganya telah berakhir dengan suara yg serak.. huhuhu..n trnsformer mmg totally superb!! :)

p/s/s:: pic2 prgrm bakal menyusul..

3 comments:

man said...

sambutan menggalakkan ke tak...

farahin nasir said...

man:: alhmdulillah.. sngat menggalakkan ha.. sbb tu yg suare smpai takde nie.. tak henti2 duk becerite sal bhan pameran... :)

hadinesta said...

wah! ilmu kena alirkan. semoga kita maju sentiasa. :D peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...