Friday, August 19, 2011

iras ke dengan Najwa Latif tuh??


assalamualaikum...


AMARAN!! ENTRY NIE TAK BERNIAT NAK ALAALA TUMPANG GLAMOR GITUUUWWWW..

astagfirullah...
mintak d jauhkan lah dari sifat2 yang huduh itu ya Allah..

akcelli..
kalo takde ramai yang bercakap2, entry nie tak kan wujud..
nie sampai kawankawan satu tempat keje, kawan bek sendiri pun cakap, abangabang n akakakak ipar pun mengakuinya..tetttttt...(hehehe..)
makanya, nak tnye jugak pendapat orang laen... same ker?? ade iras? part mane yang same? erm??



p/s::adik manis Najwa Latiff yang kecik dan comel nie sangatlah cun suaranya.. layan CintaMukaBuku ea.. (type kat youtube ea..)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

18 comments:

syarifah nurul ain said...

ow yeahhh..kan da ckp..below part tuh..senyum die same cm ko..haha

azrijohan said...

:D

QaSeh IrDia said...

de way u smile....

Allya Syahirah Riff said...

seiras laa! yeayy suka muka buku tu.

:)

imz@cik yan said...

hee..sama2
sama2 comel la :D

Dzarief Zuhdi said...

woo.. x sangka u nie muka macam serupa ngan awek I tuh..mmg ada la ras2 sikit.. hehe *ter-perasan*

farahin nasir said...

ade ea? same ekk?? err...

Pakcu Sofi said...

ada2~

ir yien 9897 said...

takda pun.. awak lagi cantik :)

farahin nasir said...

oh ir yien, kata2 anda sngat menggoncang jiwa.. huhuu..

Marina said...

ade same sikit2...

msredcheesecake said...

sama sama.part lubang idung tu.hahaaa....

jgn mara guwau je.

akak rasa pun cam sama....

♥yaya budak suka embun♥ said...

hidung ngan pipi kot sama :D

Ly_Tulip said...

a'ah.. Ptot la macam familiar je..first time masok blog kamo kan sy da penah cakap muka kamo macam familiar..upenya macam Najwa Latiff tu.. Huhu

emma emon said...

aah laa pain...sama tang senyum..gila ahh..retiss u..heheh...

WuMing said...

Sama-tak sama tak berapa perasan laa...

Tapi yang sebelah kiri tu lagu cun..

Yang kanan tu nampak muka bulat sikit...Tak tau laa..

Pendapat masing-masing...

massiz said...

mmg de iras pn...^-^

About Us said...

Mencari Yuna & Najwa Latif 'look alike' untuk video klip band baru Luncai Emas. Shooting Sabtu 24/3 ini di Bangi, ada token dari Luncai Emas. Sesiapa berminat nak rekemen kawan atau diri sendiri, sila email profil & gambar ke adlieffendy@gmail.com URGENT. Terima kasih - juruvideo.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...