Tuesday, August 23, 2011

SEBAB BLOG INI TERBIAR.. T_T


assalamualaikum...

sudah beranjak ke hari 23 ramadhan kita arini...

dan bermakna jugak 23 hari ceq bekeja kat Parkson Ria tuh..

dan disebabkan itu juga, maka maaflah buat blog yang terbiar nie..

memang sangat tak sempat nak update entry yang best2 mahupun join contest2 or segmen2 lagi..

9.30am-10pm everyday, make me sick! kadang2 sampai kul 10.30 n mesti kadang2 kuar parkson tuh kul11.. gilorr.. T_T

lagi beberapa hari lagi raya bakal menjelma.. ramai giler yang shoping raya n macam2 ragam ada..

sila la bershoping awal2 yer.. banyak saiz baju da abes da nie..huhuhu..

seminggu je lagi.. weeehuu..

ckup lah nie..nnti update lagi..nak g keje nih..(nasib arini ley masuk lewat sket..hohoho)

selamat membeli belah..
selamat menghabiskan puase..
selamat berbuke puase nnti..
huhuhuhu..



*malas nak edit2 dah, tegoklah muke g keje seketoi tu ha.. hahaha..


_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

6 comments:

aizamia3 said...

seronok tengok gelagat orang membeli-belah tapi letih kalau takde orang.. dah tak tau nak wat pe..

farahin nasir said...

@aizamia3:: btol2.. kalo takde org, boring tahap dewa punye.. huhu..

man said...

Selagi tak raya...lagi tu orang bershopping.

Dzarief Zuhdi said...

okeyh.. tak mao pegi parkson.. shopping kat cs jer la.. lalala.. takut jumpa hang plak.. hehe ;p

Ly_Tulip said...

tak sangka gigih btol kamu keje promoter tu kan???dolu Ly pon penah gk jd promoter..lame gak la..tiap kali cuti sem mesti keje.. Skg da malas da.. Hehehe..sbb da dpt keje yg bagos ckit.. ;)

farahin nasir said...

@man:: betol3.. shoping sakan ha..

@Dzarief Zuhdi:: takmo jumpa sudah! huh! hahhaa..

@LT::wat mase skrg nie keje promoter jer mudah sket.. dkat ngan umah.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...