Saturday, December 17, 2011

DENGAN MEREKA MENGELUARKAN PELUH..

assalamualaikum..


sakit dan menyakitkan,
ape yang belaku kini,
hanya berserah pada takdir..
katalah apa sahaja..
aku hanya akan mula ubati luka..
bukan mengimbau dan berfikir dengan apa yang telah terjadi..
biar tersimpan kemas dalam lipatan kesakitan..

auchhh! bermadah pula... hahaha...
sudahlah.. let it go bebeh!


16122011

as usual, rugi jadi student kalo tak mencoba apa sahaja..
maka,
join SUKAN lah..

semalam bersama geng2 TEKNOLOGI MARITIM.. kitaorg join SUKAN MUHIBAH..
dsebabkan tak dapat men badminton minggu sebelumnya kerana ada class,
maka all outlah semalam..

all out d GELANGGANG BOLA TAMPAR plak..
n some of them layan STREET SOOCER..(yg nie menang.. 2nd place tp kalah 1mata jep.. rugi2..)

rugi la takde bola jaring..
bola baling..
kalo tak semue tuh, mesti join punye..
reti ke tak ker, hentam aje..
hahahha..

main bukan untuk menang pun..
sekadar memberi saingan..
nak mengeluarkan peluh di badan..
dari dulu sampai sekarang.. tekno gurl memang begitu..

lelaki pun same naik jer..
kalo tak bepersatuan, pasti aktif bersukan..

play for fun!..

to all my friend!
i love u all..
kamu semua kekuatanku..
kamu semua kejayaanku..

3 comments:

kemey said...

zaman remaja hny sekali,nnt da tua da xbole nk brsukan sngt,kn3 paen=)

farahin nasir said...

yup2!.. betoi sangat!

diana amin said...

xjoin sukan tapi join sport crew. seronok gak n letih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...