Sunday, June 26, 2011

dulu KECIK sekarang BESOR


assalamualaikum..

dkala jemari sedang menaip, hati dan minda arini rase sangatlah dewasa (mood slow-slow romantik cam pic kat atas tu ha..

akcelli ceq baru lepas blogwalking kat belog sendiri(kte panggil blog walking jugak ea kalo kat belog sendiri pun?? ker entry sendiri walking??)huhuhu

lawak plak bile bace post dulu2..
budak2 bebenor..(sekarang nie dah taraf mak budak dah..harap maklum!)
banyak post cinta2 nak mati.. post rindu2 bagai kat si jantung hati..ala.. style budak2 punye cinta.. hahhaa..
nak usha jugak? tapi ceq malu la..
hantam sajalah labuu.. (^_^)

R.I.N.D.U
..sy perlukan awak..
entry atas2 nie kes-kes gatal nak mati..


yang bawah nie sies sket.. tapi still bunyik cam ala2 matang tak matang(yeker??) hahaha..

kelebihan bukan bermakna akulah pilihan...


yang sekarang punye lebih kepada pendapat n motivasi untuk lebih kuat dalam mengharungi
perjalanan kehidupan..

NUKILAN::manusia yang bukan bodoh
titipan buat sahabat..


nak bace lebih banyak, p usha kat tepi sebelah kanan yang tertulis SEJARAH SEMALAM, kat bawah shoutbox tuh ha.. banyak entry2 yang tersenarai..

lepas bace, kowang nilaikan lah.. penulisan dulu time KECIK dengan gaya sekarang time dah BESOR..

bawah nie time duluuuuuuu ::>> (pic time matrik nieee...)


nie plak muke sekarang ::>>


dua-dua muke tanpe secalit mekap ceq bagi kat hampa.. amek!..dewasa tak dewasa..


ape2pun.. besar atau kecik, perjalanan kehidupan ini sudah pun sampai sekarang..
dengan perih dan payah di tempuhi..
kegembiraan dan keseronokkan pun ada di nikmati..
Allah memberi kepayahan dan juga memberi rasa bahagia..
Aku bersyukur sehingga saat ini aku masih bernyawa untuk menikmati hari ini..
esok? belum pasti..
harapan semoga aku masih boleh berlari menikmati hari..

matang dah kan sekarang?? lebih sikit la dari dulu.. yedop?? huhuhu..
semoga sentiasa berubah kearah kebaikkan..:)




p/s:: dewasa sangat ker tuh? perasan je lebih akcelli.. hehhee..:) layannnn..

7 comments:

TeAqArH said...

dulu x matang mcm skrg...^_^

Azzah said...

jiwang yek..:)

msredcheesecake said...

Cik farahin,
Semua kan lalui zaman tak matang sebelum matang....jgn tak matang2 sudah...

Fay said...

dah matang dah tu.. maintain cool.. ^^

kokser kokdam said...

hohooo.. lobang isung tetap ade dua...

Shehan Ismail said...

cik farahin.. Mommy tag kamu kt cni.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-raya-dari-art.html

Fad said...

huhu...wanita melayu terakhir....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...